60122175857

Welcome to 1st Dental Clinic

Where we put you and your family 1st

Get an Appointment Today

Rawatan dan pemasangan braces gigi di 1st Dental Clinic Shah Alam

Braces gigi semakin menjadi pilihan untuk mereka yang mahu memperbaiki kesihatan gigi dan menambah self-confidence. Namun begitu, harga pasang braces adalah salah satu faktor utama yang sering dipertimbangkan sebelum membuat keputusan memakai braces gigi. 

Harga braces sebenarnya bergantung kepada jenis braces gigi yang dipilih, setelah berunding dengan pakar Orthodontik. 1st Dental Clinic menawarkan pakej braces oleh pakar Orthodontik pada harga yang berpatutan. Anda juga tak perlu menunggu lama sebelum bertemu pakar kerana kami mempunyai dua orang pakar Orhtodontik yang boleh memberikan khidmat terbaik untuk braces Shah Alam.

Dengan khidmat pakar braces gigi yang berpengalaman, anda juga boleh mengetahui jika gigi anda memerlukan rawatan lain sebelum memasang braces gigi. Klinik kami mempunyai fasiliti lengkap sekiranya anda memerlukan rawatan lain seperti X-Ray dan pembedahan. Ini adalah penting supaya hasil braces gigi benar-benar menyelesaikan masalah gigi anda.

Khidmat nasihat pakar braces gigi yang diberikan di 1st Dental Clinic adalah mengikut keperluan, jadi anda tidak perlu risau jika harga pasang braces menjadi tidak masuk akal dan terlalu membebankan. Yang penting, anda perlu memberikan komitmen kepada rawatan, penjagaan dan mematuhi janji temu yang diberikan.

Jika anda mencari khidmat braces Shah Alam, tak perlu berfikir panjang lagi. Harga pasang braces kami bermula dari RM1,000 sebagai deposit, dan bayaran bulanan serendah RM150 sahaja.

1st Dental Clinic komited untuk memberikan suasana rawatan braces gigi yang tenang, bersih dan selesa, beserta khidmat terbaik pakar braces Shah Alam. Kami yakin harga braces tidak seharusnya lagi menjadi penghalang kepada self-confidence anda.

Our Services

Teeth Whitening

Root Canal

Get In Touch Today!